Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Våra värsta flyttar i Stockholm

Vi nämnde i ett tidigare inlägg att våra svåraste flyttar också ofta är de absolut roligaste för oss som flyttfirma i Stockholm. Därför tänkte vi komplettera med att dra de värsta flyttarna vi genomfört.

Vi kommer här inte att hänga ut några gamla kunder och du kommer heller inte att få höra att någon bussat en hund på oss, att någon stulit vår flyttbil eller att vi tappat en piano från fjärde våningen.

Nej, vi kommer här att dra lite generella saker som du kan gör för att din flytt ska gå så fort som möjligt då du anlitar oss.

  • Köp riktiga kartonger. Gemensamt för alla våra värsta flyttar har varit att kartongerna vi burit plötsligt lossnat i botten och att vi tvingats ödsla tid på att packa om. Det är inte så roligt att stå på en trottoar i Stockholm och plocka upp gamla silverbestick...
  • Packa lättare. Det här hör ju ihop med föregående punkt och vi kan säga att vi hellre går en extra gång än bär en överpackad kartong.
  • Göm djuren. Ja, det blev det där hundexemplet ändå... Men allvarligt talat, vårt jobb blir betydligt enklare om vi slipper oroa oss för att släppa ut dina djur av misstag, kliva på dem eller något annat.

Så, det var väl egentligen allt vi hade på hjärtat den här gången. Som flyttfirma i Stockholm så händer det inte så mycket smaskigt – vi har ett roligt jobb där det sällan händer några otrevligheter.

Vi hörs!

12 Mar 2015