Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Om oss

Flyttfirma Stockholm är ett fullserviceföretag inom flytt och transport. Företaget grundades 2005. Vi har gedigen branscherfarenhet och bred kompetens, med arbetsam, försiktig och erfaren personal som alltid sätter kundens behov och önskemål främst.

Bra service är en stor del av vår affärsidé!

Geografiskt sett är våra huvudsakliga arbetsområden Stockholm och Uppsala, men vi åtar oss uppdrag över hela landet. Vi arbetar med såväl privatflytt som företagsflytt för små och medelstora företag. Packning, flyttstädning, montering och magisinering ingår också i vårt utbud av tjänster.

Vi tar trygghet och säkerhet på största allvar, både för våra kunders och vår egen skull. Grunden för god transportsäkerhet är bra och tydlig uppdragsplanering och vi har givetvis modern, professionell utrustning. Dessutom är alla våra lastbilar miljövänliga, en nog så viktig aspekt.

FlyttGiganten innehar givetvis f-skattesedel, yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Uppdrag vi utför är i första hand ansvarsförsäkrade enligt Bohag 2010 samt Kontor 2003. Vi har kollektivavtal.

Allt detta leder fram till en trygg, säker och professionell flyttservice med kunden i fokus!

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill göra en bokning eller få mer information.

 

 

Boka tid redan idag för besiktning och kostnadsfri offert