Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Släng det du inte behöver

Vid många av våra flyttar får vi efter avslutat jobb gnugga oss i ögonen, titta på varandra och ställa oss frågan; Hur fick allt plats egentligen? Vi kan bära saker från en etta i Stockholm och tycka att det aldrig tar slut på saker. Det handlar om möbler, det handlar om kläder, det handlar om husgeråd och precis då vi tömt allting så uppenbarar sig ett förråd eller en potatiskällare som även det är smockfullt av saker. Som sagt – hur fick allting plats...?

Vi menar här inte på något sätt att peka på att vårt jobb blir jobbigare och svårare, det vi menar är att man innan en flytt ska fråga sig vad som verkligen är nödvändigt. Alla har vi – även vi! – saker som vi inte behöver och som vi bara sparar av nostalgiska skäl och visst finns det väl människor som behöver dessa bättre?

Det kan handla om en kartong med vinterkläder som aldrig används, det kan handla om gamla leksaker eller om någon soffa som bara står och samlar damm på vinden – saker som kan komma väl till pass hos någon annan familj. Generellt sätt får man aldrig en bättre chans att rensa ut det man inte behöver än då man flyttar och detta tillfälle råder vi er att ta i akt.

Det finns Myrorna, Stadsmissionen, Erikshjälpen och Emmaus – föreningar som verkligen bidrar och dit man kan skänka de saker som man inte längre använder. Vill du tjäna pengar så har vi sett hur många av våra kunder - i samband med att vi som flyttfirma burit ner allting – anordnar en liten loppmarknad utanför bostaden. Ett trevligt sätt att ta farväl av grannskapet. Rådet är alltså att passa på att hjälpa andra som - av olika anledningar - inte har det så lätt då man flyttar. Det tjänar vi alla på!

8 Apr 2015