Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

En del jobb är klurigare än andra

Många frågar oss då vi är ute på jobb om vilka uppgifter som är jobbigast respektive lättast att utföra för oss som flyttfirma. Vårt svar brukar överraska lite då vi säger att de absolut roligaste är de som också – från början – ser jobbigast ut.

Här kan vi som flyttfirma bli anlitad att flytta från en vindsvåning i Gamla Stan där stora, luriga spiraltrappor är enda vägen ner. Det här blir en stor utmaning för oss och då vi lyckats med jobbet så blir också belöningen större. Så är det ju med alla jobb – får man nya tuffa, utmaningar och klarar av dem så känner man sig ju nästan odödlig efteråt.

Visst, det kan vara jobbigt att se hur ett helt bohang ska bäras via en smal trappa från översta våningen ibland, men... oj vad skönt då det är klart!

De svåraste jobben för oss i Stockholm är istället de som sker i rusningstrafik. Alla vet hur läget ser ut i Stockholm och hur svårt det är att hitta parkeringsplatser. För oss som flyttfirma blir detta ännu svårare och parkeringsvakter behandlar inte oss annorlunda.

Vi har dock våra knep och kanske kommer det en liten bloggpost om dessa också någon gång.

23 Feb 2015