Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Ju mer information – desto snabbare flytt

Många personer som kontaktar oss missar att ge oss nödvändig information av vad som ska flyttas, hur stor volym det handlar om samt vart flytten ska ske (det sistnämnda mer sällan än de andra dock) och detta kan påverka mer än vad man tror.

Vi har i tidigare inlägg berört vikten av en god planering vid en flytt och för oss som flyttfirma i Stockholm så gäller samma sak. Vi är väl medvetna om att man generellt sätt har sina tankar på annat håll vid än flytt än att försöka räkna ihop hur stort bohag man har – men för oss är det ganska nödvändigt och något som i slutändan gör vårt jobb mer effektivt och således också billigare för våra kunder.

Det är också därför som vi alltid försöker samla information om vad som finns och hur tungt det är så kunder kontaktar oss. På så sätt så kan vi nämligen avsätta tillräckligt med anställda för varje uppdrag och kan anpassa vårt fordon därefter.

Det är – kort sagt – inte så roligt för någon om vi kommer till en lägenhet för att flytta och väl där upptäcker en flygel eller ett större skåp stående i ett hörn. Vid ett sådant läge – tyvärr inte ovanligt – tvingas vi gör aom hela vår planering, engagera fler människor och en större bil samt även annan utrustning. Hade vi på förhand vetat att det fanns en så tung pjäs som ett piano – ja, då hade vi direkt anpassat jobbet utifrån denna. Vi kan naturligtvis lösa saker och ting ändå; men det blir alltid effektivare och betydligt billigare om informationen är så utförlig som möjligt.

Var med andra ord beredd på att vi frågar en massa om du kontaktar oss för din flytt i Stockholm – vi är inte nyfikna på vad du äger utan vi vill – helt enkelt – underlätta för både dig och för oss.

På återhörande!

22 Sep 2015