Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Drick mycket vätska!

En liten detalj så här i sommartider som vi kan tipsa om gällande flyttar är att dricka mycket vatten. Att bära saker är jobbigt och det många inte vet är att bristen på vatten är en starkt bidragande orsak till att många tappar humöret vid sina flyttar; man bär, går i trappor och man anstränger sig både fysiskt och psykiskt – något som kräver att man fyller på depåerna med jämna mellanrum.

Alltså; det här går att jämföra med att spela en hård hockeymatch på fastande mage och utan att dricka vatten mellan bytena. Som flyttfirma ser vi alltid till att äta ordentligt och – framförallt! – att alltid ha med oss vätska mellan jobben i Stockholm. Det blir både lättare rent fysiskt och rent psykiskt att genomföra flyttar på det sättet, som ett litet experttips från oss alltså. Se till att andas, drick mycket vatten och fyll på era depåer ordentligt.

Det var inte av en slump att vi nämnde sporten ishockey ovan då just denna sport ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi älskar hockey och vi älskar att stödja det lokala föreningslivet; därför är vi också stolta sponsorer till Järfälla HC i Division 1 i Stockholm. För oss är det självklart att bidra till att denna anrika klubb får en chans att hävda sig i denna stenhårda serie; tyvärr har hockeyn i Stockholm varit lite på tillbakagång under senare år och vi får hoppas att det snart sker ett uppsving igen.

Det finns otroliga talanger i området och från Järfälla kom bland annat fem stycken med i uttagningarna till TV-pucken i år – en otrolig siffra och vi hoppas att samtliga får dra på sig den vit-röda tröjan med St Erik på bröstet i vinter. Förhoppningen – aningen löst förankrad här, det medges – är att Järfälla någon gång står inför ett fullsatt Globen och möter Djurgården eller AIK.

Skämt åsido här – naturligtvis måste man vara realistiska här och inse begränsningarna, men om vi som flyttfirma kan bidra med att någon knatte i Järfälla så småningom når detta derby – i Djurgårdens eller i AIK:s färger – så är vi mer än nöjda.

Att kunna hjälpa till och bidra till att hockeyn i Stockholm blir så bra som möjligt är det vi brinner för och vi hoppas att nästa säsong blir lika trevlig som den i fjol för Järfälla HC. Lagbygget ser onekligen intressant ut och vi hoppas att den nye tränaren Christian Åhlberg har ett par ess gömda i rockärmen. Det behövs alltid i Stockholm där det är derby i varenda match.

Vi ses i hallen i vinter!

5 Jun 2015