Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Sista rycket inför semestern för flyttfirmor i Stockholm

Att vi snart står inför den härliga semestern innebär att vi kan göra en sista kraftansträngning så att vi med gott samvete kan njuta av sol, bad och sena grillkvällar. I vårt fall innebär detta någon vecka till av arbetet – beroende på hur många uppdrag vi får som flyttfirma i Stockholm – och om vi berättar lite om de senaste jobbet vi var ute på så var det av det lite mer speciella slaget.

Här flyttade vi nämligen inom samma hus. Detta kom sig av att ett par grannar – en boende längst upp i huset och ett par boende längst ner i samma hus – bestämt sig för att byta lägenhet och här stod i inför ett litet dilemma som snabbt måste lösas. Detta var nämligen något som vi tidigare inte upplevt och i vanliga fall brukar vi flytta genom att packa in allting i en av våra bilar och därmed göra bostaden inflyttningsbar – något som alltså inte var ett alternativ vid denna flytt.

Flyttfirma Stockholm med smarta lösningar

Vi stod länge och väl och funderade på hur vi skulle kunna lösa detta på bästa sätt – det fanns ingen hiss och trapphuset i sig var ganska litet och därför uteslutet som uppsamlingsplats för alla möbler och bohag. Det hela påminde till mångt och mycket om den gamla gåtan om hur man ska kunna frakta en räv, en påse säd samt en höna över en flod utan att något tog skada. Nåja, kanske inte riktigt så komplicerat – men ni förstår vart vi vill komma.

Hur kom vi då fram till lösningen och hur genomförde vi denna flytt i Stockholm på bästa sätt?

Jo, vi kom nämligen på att det fanns ett vindsförråd en trappa ovanför mannen och det var också dit – efter att ha frågat Bostadsrättsföreningen om lov – som vi bar mannens möbler och bohag och därefter bar vi upp det andra parets möbler till hans lägenhet. Efter detta kunde vi lugn och ro sedan bära ner mannen möbler från vinden till bottenvåningen och vi tror att detta var den absolut bästa lösningen.

Visst; det innebar att vi fick bära tungt en extra trappa, men då det inte fanns någon annanstans att förvara allting så såg vi ingen annan lösning. Har ni några andra förslag på hur vi som flyttfirma skulle agerat så tar vi tacksamt emot tips direkt!

Det är nämligen inte alltid som det finns ett sådant vindsutrymme att tillgå och vi har en känsla av att det knappast är sista gången någon vill byta lägenhet i Stockholm. Med detta sagt så önskar vi er alla en härlig semester.

Simma lugnt och på återhörande!

24 Jun 2015