Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Flyttfirma Stockholm: Ett roligt och krävande uppdrag

I veckan hade vi ett väldigt roligt - och krävande! - uppdrag som gjorde att vi fick samla nästan hela vår personalstyrka för att klara av det. Vi blev nämligen anlitade med väldigt kort varsel och då huset och det bohag vi skulle flytta var av det massiva slaget så var det bara att spotta i nävarna och hugga in.

Huset låg ute i Danderyd och allting skulle flyttas till Nacka - med en väldigt snäv tidsarm och där saker som en pianoflytt varvades med paketering av alla husgeråd. Jobbigt; men otroligt skönt då vi kunde stoppa in de sista kartongerna i det nya huset i Nacka och se hur familjen ivrigt högg in och började packa upp.

Just sådana ögonblick är väldigt roliga att vara med om för oss som flyttfirma i Stockholm - att tillsammans, nästan alla anställda, klara av en på förhand omöjlig uppgift och därefter se hur våra kunder blir nöjda av vår insats är en obeskrivlig känsla.

Det är sådant som får oss att längta efter att gå till jobbet; men här kan vi kanske även tillägga att det är bättre om våra kunder är ute i lite godare tid. Vi hann den här gången, men nästa gång kanske vi inte har möjligheten att involvera så mycket folk - hör av er i tid så fixar vi biffen lättare!

15 May 2015