Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Flyttfirma

Det är spännande att flytta, men kanske inte fullt lika kul att packa och lasta. Det är däremot något som vi kan hjälpa till med.

Ni bestämmer omfattningen och vi ser till att arbetet blir tryggt, snabbt och effektivt gjort! Dessutom kan vi hålla låga priser på grund av RUT-avdraget som ger dig rabatt på halva arbetskostnaden upp till 25 000 kronor.

Vår flyttfirma åtar sig flyttjobb i Stockholmsregionen, inklusive packning och flyttstädning (läs mer nedan) om så önskas. Flyttfirma Stockholm är med andra ord ett fullserviceföretag inom flytt. Läs mer om våra tjänster

Hör av er till oss så skickar vi ut en besiktningsman som erbjuder tips och råd samt tar fram en kostnadsfri offert som ni kan använda när ni väljer flyttfirma i Stockholm.

Flyttstädning 

Då alla dina saker förflyttats från ditt gamla boende till ditt nya återstår bara ett moment – att återvända för att genomföra en flyttstädning. I begreppet flyttstädning ingår allt och det är också detta som gör att många fuskar med det. Man underskattar helt enkelt omfattningen av en flyttstädning och detta leder i sin tur till att man kan bli återbetalningsskyldig till de nya ägarna som står inför att flytta in.

Gör dig själv en tjänst och slipp detta – anlita oss även för din flyttstädning.

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och utför allt som ingår i detta på ett effektivt- och prisvärt sätt. Att anlita oss för din flyttstädning kommer alltid att innebära kvalitet till ett bra pris och det tummar vi inte på. Vi ska vara det självklara valet som gör att du i lugn och ro kan fokusera helt på din nya bostad och enbart återvända för att lämna över nycklarna till de nya ägarna.

Detta ingår i vår flyttstädning:

Vi är flexibla och kan utföra en flyttstädning helt enligt dina önskemål. Det är du som bestämmer och för oss är detta viktigt – våra kunder har alltid rätt. Då vi genomför en flyttstädning så följer vi den standard räcker för att bli godkända av bostadsrättsföreningar och dessa punkter ingår i denna. De här sakerna tar vi hand om grundligt – både in- och utvändigt och bakom. Vi sköter alltid en flyttstädning korrekt.

 • Vitvaror
 • Köksfläkt
 • Belysning
 • Skåp/ lådor/ bänkar
 • Lister och socklar
 • Fönsterputs – även insida
 • Badkar och dusch
 • Golvbrunnar
 • Garderober
 • Speglar
 • Golven
 • Tvättmaskin

Allt det här ingår i vårt standardpaket gällande flyttstädning och vi kan inte nog poängtera att allt detta sker grundligt. Vill du lägga till mer saker till listan så är detta absolut inget problem.

Vi tar hand om din flyttstädning – du ser till att installera dig i ditt nya hem.

Packning

När man förbereder för en flytt är packningen det viktigaste momentet. Alla ömtåliga föremål måste tas särskild hänsyn till så att inget kommer till skada.

Vi har omfattande erfarenhet av hur korrekt emballering av olika föremål går till och ser till att era föremål kommer fram säkert. 

Om ni vill att vi ska ta hand om packningen åtar vi oss att utföra den på ett tryggt sätt. Packningen är den viktigaste förberedelsen inför flytten och allt ömtåligt måste emballeras och packas rätt. Det innebär exempelvis att glas och porslin emballeras och placeras i flyttkartonger, medan tavlor skyddas genom att vi placerar dem i särskilda kartonger utformade för tavlor.

Antika möbler, glasskivor, och andra känsliga inredningsdetaljer emballerar vi med stötdämpande bubbelplast som ger ett fullgott skydd. Även böcker packas i flyttkartonger. Kläder packas i kartonger alternativt hängande i särskilda flyttgarderober.

Självklart går det också bra om ni föredrar att packa och emballera på egen hand. Då gäller emellertid inte försäkringen via vårt försäkringsbolag, men vi kan hjälpa er med flyttkartonger och pack/emballeringsmaterial som ni kan köpa av oss.

Har ni frågor om hur man bäst packar och emballerar olika delar av sitt bohag står vi också gärna till tjänst.

Ni väljer själva om vi ska hjälpa er med packningen eller om ni vill sköta den på egen hand. Prata gärna med vår besikningsman för att få tips och råd i samband med er offert.

 

Att flytta är ett stort projekt - låt oss ta hand om det tunga arbetet