Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Kom på plats i ditt nya boende snabbare

En flytt handlar ju om att man lämnar sitt gamla hem för att flytta in i ett nytt; en nystart och en chans till ett nytt liv i många fall. En flytt är dock ansträngande och detta oavsett om du väljer att anlita oss som flyttfirma i Stockholm – det handlar ju om att du ska inreda ditt nya hem och verkligen känna att du trivs direkt.

Våra tjänster är ju väldigt varierande och vi kan ta hand om allt från paketering, transport och bärande och många av våra kunder brukar välja allt i paket – en smidig lösning som gör att de snabbt kan känna sig hemma i sina nya hem.

Däremot väljer många att de enbart vill ha hjälp med bärande och transport och här har vi därför några små tips på hur man kan packa på bästa sätt för att kunna hitta allt, packa upp och ställa alla saker där man känner att de ska stå. Som flyttfirma i Stockholm brukar vi själva använda oss av dessa och de är absolut smidigast.

  • Färgkoder. Skriv inte på kartonger utan använd istället exempelvis en rosa tejp för badrum, blå för vardagsrum och grön för köket. Märk upp så slipper du leta ihjäl dig. Lätt och smidigt.
  • Ta hand om dina tallrikar. Här kommer ett litet husmorstips från mamma Flyttfirma; strunta i papper. Använd istället små papptallrikar och placera dessa mellan varje av dina ordinarie porslinstallrikar. Oerhört mycket enklare.
  • Kläderna i en sopsäck! Nej, du ska inte kasta dina kläder, däremot kan du med lätthet låta dina skjortor, kostymer, klänningar och finare dressar hänga kvar på galgen och därefter låta dem falla ner i en sopsäck. Betydligt lättare att bära och så slipper du även stå och vika allting för hand.

Där var tre små tips för hur du kan packa så att vi som flyttfirma i Stockholm kan vara effektivare då vi ska bära dina saker. För oss gäller inte devisen; inget kalas utan kras. Vi tänker tvärtom.

21 Apr 2015