Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Att jobba över hela landet

Som flyttfirma har vi vår bas i Stockholm och det är där och i Uppsala som vi genomför mesta delen av våra uppdrag. Något som är skoj och där vi verkligen känner oss trygga och hemma. Lokalkännedom ger alltid en fördel och mellan tummen och pekfingret så finns det nog inte en genväg i Stockholm som vi inte vet om. Detsamma gäller parkeringsplaster och vilka tider på dygnet en flytt är lättast att genomföra.

Vi har – helt enkelt – skaffat oss rutinen av både Stockholm och Uppsala och vet exakt hur man på bästa sätt genomför snabba och effektiva jobb just där. Det här innebär att vi blir lite ställda – på ett positivt sätt – då vi får uppdrag i andra städer.

Det finns ju faktiskt personer som väljer att flytta från- och inte till Stockholm också och ett sådant uppdrag fick vi för några veckor sedan. I vår mailkorg damp det nämligen ner en förfrågan från en ung flicka som studerat i Stockholm men som nu – efter avslutad utbildning – kände sig redo att återvända till sin hemstad. Luleå.

Vi tackade naturligtvis ja, utan någon som helst tvekan. Att vara flyttfirma i Stockholm kan göra att man missar stora delar av Sverige och det var därför en större diskussion mellan våra anställda om vilka som skulle få åka upp till Luleå med flickans bohag. En hederlig gammal kluns (sten-sax-påse...) fick fälla avgörande och klockan sex på morgonen stod så två stycken lyckligt lottade personer redo att bära möbler, packa och därefter styra kosan mot staden i norr.

Båda dessa vittnar om en synnerligen trevlig resa där goda skratt varvades med härlig mat längs vägen och där resan kröntes av en slutspelsmatch i Delfinen. Tyvärr förlorade dock Luleå så hemresan blev lite tristare – 130 mil i en bil efter en förlust för hemmalaget kan sätta sig på humöret hos den gladaste personen. Dock – en upplevelse var det helt klart och vi står redo att göra en liknande resa igen. Oavsett var i Sverige det än må handla om!

13 Apr 2015