Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Våra upplevelser av flyttfirmor

Ja, nu har det alltså blivit dags för lite smutskastning av våra konkurrenter och riktigt påpeka hur usla och värdelösa de är... Nej, skämt åsido, vi tänkte bara berätta lite om några förutfattade meningar gällande flyttfirmor och våra anställda och försöka slå hål på dessa så gott det går.

Många tar för givet att alla som jobbar hos oss är uppblåsta broilers som enbart springer omkring och bär tunga saker på jobbet för att sedan springa in på gymmet och lyfta ännu tyngre saker. Så är det naturligtvis inte.

Vi som jobbar här har alla olika bakrund, olika sorters utbildningar, är i olika åldrar och befinner oss i olika skeenden av våra liv. Vissa har barn – andra föredrar det nattliga livet ute på krogen. Somliga av oss föredrar en god bok för att varva ner efter jobbet medan andra behöver lite extra motion på gymmet.

Vi är alla olika och just på vårt företag är det mixen som gör att jobbet blir så roligt och som gör att vi fortsätter inom branschen. Det är den stämning vi har, den jargong och de interna skämten vi byggt upp mellan oss som får oss att fortsätta framåt och med varandra.

Flyttfirmor är som andra företag

Kort sagt – vårt företag är som alla andra företag oavsett vilket område man jobbar inom. De förutfattade meningarna drabbar dock oss hårdare än andra yrken och detta tycker vi är väldigt tråkigt. Vi får här hoppas att detta inlägg kan skingra en del frågetecken om vilka som gömmer sig bakom de kartonger vi bär till- och från olika hem i Stockholm.

Vi är alltså helt vanliga människor, med olika intressen och bakgrund - men med samma mål; att ha så roligt och att göra ett så bra jobb som möjligt då vi är på jobbet.

Så, det var allt för den här gången. På återhörande!

18 Mar 2015