Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Tips från flyttfirman - bär rätt vid din flytt

Skillnaden mellan professionella flyttgubbar och vanliga människor som ska flytta handlar om teknik vid tunga lyft – teknik och hjälpmedel. Vi på en flyttfirma i Stockholm som dagligen arbetar med att bära tyngre saker vet också hur mycket detta sliter på våra kroppar. Privatpersoner som ska flytta överskattar ofta sin egen förmåga, lyfter för tungt och fel och försöker få allt på plats på kortast möjliga tid. Att flytta får ta den tid det tar, så är det bara.

Vi menar naturligtvis inte att vi under våra jobb går omkring och maskar – skillnaden är att vi genom vår erfarenhet och rutin har lärt oss exakt vilka saker som får – och ska! – ta längre tid. Vi jobbar alltid efter att vara så effetiva som möjligt och tack vare vår erfarenhet så kan vi nästan direkt uppskatta hur lång tid varje flytt kommer att ta – och hur slitsam den kommer att bli. Det är detta som skiljer oss från privatpersoner som ska flytta.

Vi underskattar aldrig arbetet och överskattar aldrig oss själva, om ni förstår vad vi menar?

Här är några tips för dig som ska flytta och som verkligen kan komma att underlätta.

  • Bjud in dina vänner! Här har vi klassikern med stort K. Vänner är alltid användbara vid en flytt och ju fler desto bättre. Obligatoriskt här är en pizza och några svalkande öl efter avslutat jobb.
  • Lyft med benen! Här handlar det alltså om att inte lyfta med ryggen utan använda benens styrka. På så sätt sliter du inte ut dig och din kropp. Böj på dig!
  • Undvik trafiken. Här handlar det om att se över den rådande trafiksituationen och försöka undvika den värsta rusningen. Planering är A och O.
  • Gå hellre en extra gång. Försök inte visa dig vara någon alfahanne genom att lyfta så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Gå hellre en extra gång och spara på din kropp.
  • Ha roligt! Se din flytt som ett avstamp mot din nya framtid. Varje sak du bär tar dig närmare ditt mål – något som är värt att bjuda på ett litet leende över, eller hur?

De här tipsen hoppas vi ska underlätta för dig den dag du ska flytta och beslutar dig för att göra jobbet själv.

Lycka till, och glöm inte pizzan till dina vänner!

12 Feb 2015