Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

En trevlig flytt att genomföra

Förra inlägget blev lite väl sentimentalt, men det är alltid viktigt att försöka slå hål på myter och förutfattade meningar – oavsett vad det handlar om för något.

Därav det inlägget men nu vänder vi blad och fokuserar lite på hur vi jobbar istället. I vårt jobb innebär både trevliga flyttar och att som flyttfirma bistå vid lite mindre trevliga tillfällen.

Till de senare ingår när två personer separerar och särskilt då när barn är inblandade och då kan det faktiskt vara svårt att hålla känslorna i styr. Tvärtom blir det dock när det omvända sker och då vi får hjälpa till att flytta möbler till ett gemensamt boende där två stycken personer bestämt sig för att flytta ihop. Då är vårt jobb extra roligt!

Att vi kan hjälpa till att bistå en flytt där två stycken människor i Stockholm tagit detta beslut gör att vårt jobb som flyttfirma också blir väldigt mycket lättare. Man kan – vid ett sådant uppdrag – nästan ta på förväntningarna som ligger i luften och att se lyckan i kundernas ögon då vi är färdiga – ja, det är, minst sagt, speciellt. Det är vid de uppdragen man verkligen känner att vårt jobb är värdefullt och det är också betydligt vanligare att vi får uppleva sådana tillfällen än de mindre roliga vi nämnde ovan.

Nu när våren är här så blir detta extra påtagligt och något vi ser fram emot mycket - låt känslorna spira!

Tack för nu och på återhörande.

23 Mar 2015