Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Bär inte ihjäl dig

Ett av misstagen som många gör då de flyttar är att de försöker hinna med allt på en gång. Här är rådet från oss; andas, ta det lugnt och andas.

Se till att planera din flytt noggrant och undvik att ta dig vatten över huvudet. Du behöver inte bära allting själv och du behöver inte visa din manlighet genom att lyfta de absolut tyngsta grejerna på egen hand. Gå istället en gång extra och se det som ett litet motionspass.

Visst, ibland kan det kännas väldigt manligt att bära omkring på en tung möbel utan någon hjälp – men är det verkligen värt ett ryggskott? Det är viktigt att du tänkar på att bära på rätt sätt vid flytten.

Vi vet att många kiropraktorer runt om i Stockholm kommer att hata oss för detta inlägg då en stor del av deras inkomst ligger i att justera ryggar som gått sönder efter flyttar. Det kan dock inte hjälpas, för din egen skull – se till att ta det lugnt och var rädd om dig.

Klarar du inte detta så är du alltid välkommen att kontakta oss och se hur vi arbetar istället. Det kan det vara värt – en räkning hos en naprapat eller en kiropraktor brukar kunna vara ganska saltad.

Var rädd om dig och på återhörande!

4 Mar 2015