Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Hur betalar du dina kompisar som hjälper dig med flytten?

Oavsett om du anlitar oss eller använder dig av dina vänner vid en flytt så kommer det att innebära en liten kostnad för dig. Om du väljer dina vänner som flyttgubbar så ska vi - en gång för alla – försöka reda ut hur betalningen ska ske.

  • Först och främst – att hjälpa någon att flytta är en tjänst som måste återbördas så fort som möjligt och som under inga som helst omständigheter kan förklaras bort. Hjälper en vän dig med att flytta så hjälper du denne då han behöver din hjälp – oavsett!
  • Nummer två är att det alltid ska finnas mat och dryck tillgänglig. Att flytta är jobbigt och energinivån sjunker ständigt. Att servera – och locka – med pizza efteråt är alltså ett måste. Inga undantag här – det är ett måste. Försök gärna trycka in din flytt under en lördag förmiddag och bjud på pizza, kanske en öl och en rykande het stryktipskupong som belöning till dina hjälpsamma vänner. Snåla inte!
  • Bär mest själv. Erbjud dig att ta de tyngsta sakerna på egen hand om det är möjligt. Det är ändå din flytt det handlar om och dina möbler. Inga plötsliga besvär med ryggen accepteras!
  • Förbered. Packa alla saker innan och sortera. Dina vänner ska bära och inte stå och lägga porslin och annat i kartonger – där går verkligen gränsen för hur långt en vänskap kan tänjas.

Så, nu hoppas vi att vi skapat lite klarhet i hur betalningen vid en flytt ska se ut och även några tips för hur den underlättas. Se dessa lite med glimten i ögat dock.

Känns detta jobbigt och svårt att följa så är det bara att ringa oss istället!

Lycka till.

26 Feb 2015