Flyttfirma Stockholm

Vi förenklar er vardag

Flyttar som kräver koncentration

Missförstå inte rubriken ovan – naturligtvis kräver alla flyttar vi genomför koncentration. Vi har ett rykte som flyttfirma att tänka på och i det ingår det att ingenting går sönder. Visst, det har hänt olyckor och då är det tur att vi alltid lämnar garanti på våra jobb. Det mest förekommande är att våra kunder packar för tungt – i dåliga kartonger – och där man halvvägs ner för en trapp ser hur innehållet plötsligt ligger tre meter framför en... Inte så roligt!

Det vi menade med rubriken är dock att vissa flyttar kräver en naturlig koncentration och här tänker vi främst på olika kontorsflyttar. Som flyttfirma är detta uppdrag ganska speciellt att genomföra – det handlar om känsliga teknologiska hjälpmedel och dokument och här krävs det verkligen att silkesvantarna är påtagna.

Dessutom måste en kontorsflytt ofta ske under kvällstid så att uppdragsgivaren snabbt kan komma på plats i sin nya lokal. Kort sagt; en kontorsflytt måste gå fort och den måste ske med största försiktighet – en kombination som är mycket inspirerande för oss som flyttfirma i Stockholm att genomföra.

Kontorsflyttar blir således ett uppdrag som kräver att vi är på hugget och på tårna och det finns även andra flyttar som blir lite mer speciella. Att bära instrument är en sådan och här tänker vi inte på en trumpet eller en saxofon, utan på tyngre saker i form av pianon. Där kan man verkligen säga att det kräver både fysisk styrka och koncentration och här vill man – om man får skämta lite – inte klampa i klaveret. Något vi inte gjort och det är det som gör det här yrket så speciellt.

Man kan på förhand tycka att något ser extremt svårt ut, men då man sedan löser uppgiften tillsammans så skapar det en enorm glädje. Det tar lite längre tid men är verkligen mödan värd!

1 Apr 2015